1989 TOP 10 ZENE SZUBJEKTÍV

1989 Top 10 zene szubjektív
 1989 Top 10 zene
  1989 legjobb zenéinek összeállításában az volt a könnyű, hogy nem volt annyi magasan kiemelkedő dal, mint az előző években. De rengeteg hasonlóan jó zeneszám készült, így nem volt egyszerű kiemelnem ezt a Top 10-et. Az 1989-es Top 10 –et nálam egy olyan dal vezeti, amely egy albumon szerepelt, s csak 1990-ben adták ki kislemezen. Ez pedig David Hasselhoff szerintem legjobb dala, a Je T'Aime Means I Love You. A második dal is egy olyan zene, amely tudtommal nem ért el slágerlistás helyezést, mégpedig Kathy Joe Daylor dala, amelyben Christopher Lee is részt vett.  A Baby Baby daláról már írtam, a Németországban első helyezett Das Omen szintipop-new beat keverék bombaslágerről úgyszintén, a new beat –et bemutató cikkben. A Bad Boys Blue ’89-es Top 10 listámban jelzett zenéit nagyon kedveltem, a magyar Master Voice zenéjéről pedig a 80-as évekbeli magyar kedvenceimet bemutató cikkben esett szó.

  Az angol Guru Josh zenéje a következő évben vált számos országban slágerré.
Mike Oldfield –től az Innocent – amelyet Anita Hegerland énekelt – az egyik kedvencem, anno negyedik volt Németországban.


1. David Hasselhoff - Je T'Aime Means I Love You   style: synthpop
2. Kathy Joe Daylor – Little Witch   style: disco
3. Baby Baby - The Day Of Doom Doom   style: italo disco, hi nrg
4. Mysterious Art - Das Omen   style: synthpop, new beat
5. Bad Boys Blue - Lady In Black   style: synthpop
6. Master Voice – Balaton   style: disco, synthpop
7. Guru Josh – Infinity   style: house
8. Mike Oldfield – Innocent   style: pop rock
9. Bad Boys Blue - A Train To Nowhere   style: synthpop
10. Fancy - Angel Eyes   style: synthpopHa tetszett, nyomj egy lájkot, és/vagy g+, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!

Előzmény: 1988 Top 20

Folytatás: 1990 Top 10


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.