Youtube zene letöltés, hogyan töltsek le, video, mp3

Youtube zene letöltések kora

Youtube zene letöltés, hogyan töltsem le, video, mp3






Youtube zene letöltés



   A 70-es, 80-as években, ha valaki zenéket akart gyűjteni ingyen, akkor az volt a legegyszerűbb, ha bekapcsolta a rádiót és kiválasztott egy műsort, amelyben a magnósok számára játszottak felvételeket. Az a vicc az egészben, hogy akkor – pedig még tizedannyi zene sem létezett, mint most – többféle zenét lehetett hallani a rádiókban, mint a 2000-es évekre.
  A 90-es években megjelentek a cd-k, majd később lehetőség nyílt számítógép által zenei cd-k írására. Eleinte sokan digitalizálták számítógépre lemezeiket, régi kazettáikat, majd azt írták cd-re. A 2000-es évektől azonban az Interneten található, ingyenes mp3 oldalakról lehetett zenéket letöltögetni.




Youtube videoklip zene letöltés


Videoklipeket a 80-as években főleg akkor láthattunk, ha valamelyik tv adó leadott néhányat. A 90-es évekre már a legtöbb helyen fogható volt valamilyen zenei tv- csatorna, így bárki rögzíthetett klipeket videókazettára. A 2000-es években már az interneten is egyre több videoklip jelent meg és megjelentek a felvételek rögzítésére képes asztali dvd lejátszók is.
  A 2010-es évekre csaknem valamennyi videoklip felkerül a Youtube-ra és számtalan mennyiségű audio felvétel is. Hogy ez jogilag mennyire helyes, nem tudhatjuk, tény, hogy majd minden ott van zeneileg, amit a zenekedvelő megkívánhat. Vagyis a Youtube zene letöltés ingyen már rég realitás.
  Miután a zenei rádiók és a zenei tv adók borzasztóan korlátozottak és a zenei kínálat csak kis részét játsszák, az olyan helyek, mint a Youtube felbecsülhetetlenül értékesek, mert szinte mindent tartalmaznak. Nem is értem, miért nézi vagy hallgatja valaki még az egysíkú rádiókat, vagy zenetévéket?


Hogyan töltsek le zenét a Youtube -ról?



Videoklip letöltése a Youtube-ról


   Videoklipet szeretnél letölteni, vagy hanganyagot mp3 formátumban? Több módja van mindegyiknek. Nézzük az egyik legegyszerűbbet. Ha videoklipeket szeretnél letölteni a Youtube-ról, akkor használd a Video Download Helper –t (ingyenesen letölthető). Ezt feltelepítheted a böngésződre és ha elindítasz egy videót, aktívvá válik és rákattintva választhatsz, milyen formátumban töltöd le.
  A Video Download Helper ideális, ha Firefox büngészőt használsz (azóta már Chrome is, de nem enged mindent), de az sem baj, ha másikat, mert több lehetőség van. Például a DVDVideoSoft –tól a Free Studio Manager szintén ingyenes és ehhez számos programot lehet telepíteni, például a Free Youtube Download-ot. Ha nem engedi, vagy nem lehet letölteni a fájlt, akkor a Videograbber.net –et használd, ezzel egy aprócska alkalmazás segítségével (Apoversoft Online Launcher) letöltheted azokat is, amelyeket egyébként nem, többféle formátumban.
  Youtube zene konvertáló. Ha a letöltött videoklipet szeretnéd mondjuk DVD-re írni, nem árt, ha avi formátumban van. Mivel a Youtube-on a legtöbb videoklip nem avi formátumban van, jól jön egy ingyenes konvertáló. Ajánlom az Any Video Converter-t, mert ezzel számtalan formátumra átkonvertálhatod a felvételeket (akár audioanyagra is) és a minőséget is megválaszthatod.

   Az utóbbi időben egyre többször előfordul, hogy nem lehet letölteni a videót, pl. a Video Download Helper egyszerűen nem hajlandó egyes klipeket letölteni. Ez esetben érdemes a videó címét (ami közvetlen a video alá van írva) beírnod erre az oldalra: Wapborn. Majd kattints rá itt a címre és felajánlja, milyen formátumban lehet letölteni. (Megjegyzés: Időközben ez az oldal megszűnt!)
 Ha Google Chrome böngészőt használsz, szintén több böngészőbővítmény lehetőség van, de pl. a Video Download Professional nem hajlandó letölteni akármit, mindig problémázik. Az egyik jó megoldás a keepvid.com oldal használata. Ide bemásolhatod a video linkjét és letölti a kívánt formátumban. (Megjegyzés: Nálam ezen oldalon folyamatosan jelzett a vírusirtó.)
 
 

Hogyan töltsek le a Youtube -ról online?

 
Magyarul a videoletoltes.com oldalt használhatod a Youtube videók és mp3 -ak letöltésére. Egy idő után már ezzel sem lehetett akármilyen videót letölteni. Érdemes a Free Youtube Downloader segítségével letöltened a videókat, vagy töltsd le a 4K Video Downloader nevű programot, amelynek segítségével - ha már telepítetted - bármelyik Youtube videót letöltheted, ha beilleszted az url -ét. 
A leggyorsabban a Youtube downloader - Online oldalon tudod letölteni a videókat, többféle formátumban és méretben. Elég, ha bemásolod az url -t, majd kattintasz a "convert" gombra, utána kiválasztod a formátumot, majd "download". Itt nagyon gyorsan megy, az egyetlen bosszantó, hogy néha utóbbi megnyomásakor beugrik egy újabb oldal, ami miatt akár a víruskereső is bejelezhet.
A Youtube zene letöltés egész különleges módokon is működhet. Ha a választott zeneszám url címéből kiveszed az "ube" részt (youtube.valami - ube = yout.valami), és frissíted az oldalt, akkor megjelenik egy másik oldal. Itt kiválaszthatod, hogy pl. zenei vagy video formátumban akarod letölteni a zeneszámot.



Youtube mp3 zene letöltés



   Ha a fentebb említett Free Studio Manager-hez telepíted a Free Youtube To Mp3 programot, máris letöltheted a youtube videókat mp3 formátumban. Sőt akár a böngészőbe is települhet úgy, hogy megjelenik a Youtube video alján és csak rá kell kattintanod. Egy másik alternatíva is létezik, ha
youtube mp3 letöltő programot keresel. A szoftver használata egyszerű és magyar nyelvű használati útmutatót is találsz hozzá.
   De az is jó, ha letöltöd más formátumban (pl. mp4) és az ingyenesen letölthető Any Video Converter-rel egy pillanat alatt mp3 –ba konvertálhatod a zenét. Így a Youtube zene konvertálás máris megoldott.
 A fentebb említett online Youtube Downloader oldalon a video formátumok mellett mp3 is kiválasztható, és pillanatok alatt megvan.
  Az általam említett programokat mind ingyenesen használhatod és ezeket folyamatosan frissíteni lehet. Ha technikailag megakadnál valahol, az interneten bőven találhatsz segítséget.



Ezt a cikket is ajánlom: Zenekereső: Keresel egy zenét, dalt?
 


Ha tetszett, nyomj egy lájkot, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!



A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.
ca-pub-3250028034952783