2 ÉV RÉGI ÚJ ZENÉKKEL

 2 év régi új zenékkel




Mit kerestek az Olvasók?

     A tavalyi 1 éves évforduló óta a mai délelőttig 59 518-an látogatták meg az oldalt, vagyis több, mint kétszer annyian, mint az első évben. Ez köszönhető annak is, hogy 77 új cikk készült el, rengeteg zenei stílust mutattam be, köztük olyanokat, melyek máshol nem voltak fellelhetők ilyen formában. A legtöbben ismét a Google-ből érkeztek. A legkeresettebb előadó C.C. Catch volt. A cikkek közül a 90-es évek magyar dance zenéire kerestek a legtöbben. De meglepően sokan tekintették meg a Relaxációs zenék és meditációs zenék című írást is.
     A sorozatok közül kiemelném az italo disco teljes történetét bemutató 5 cikket, amelyeket szintén sokan olvastak. Számos olyan zenei stílust mutattam be amelyről máshol – főleg magyar oldalakon – alig, vagy nem találhatunk információt. Ilyen volt például a New Beat, az Italodance, az Eurobeat, vagy akár a Pánsíp zene.
Az előadók közül, magyarul elsőként készítettem biográfiát a Sweet Connection-ről, a Digital Emotion-ről, Roxanne-ról, valamint életrajzi cikket Clara Moroni-ról és Elena Ferretti-ről.

 


Változások az Olvasók érdekében


     Az egyes cikkek keresőbaráttá tétele és optimalizálása rengeteg időmet vette igénybe, de megérte, ma már sokkal többen és könnyebben találnak rá az olvasók az őket érdeklő írásokra. Az ősszel új hátteret sikerült „megalkotni”, amely a sok kis képpel kifejezi a blog zenei irányait és egyben megkülönbözteti minden más weboldaltól. A könnyebb tájékozódás végett, felül a menüben, a Stílusok menüpont alatt a stílusokat bemutató cikkek linkjei találhatók, az Előadók alatt az előadók és együttesek linkjei az Extra alatt pedig az egyéb jellegű válogatások és érdekes cikkek. De mindezt a Kezdőoldal menü alatt részletesen is kifejtettem.
     A múlt év végefelé és év elején sok cikk jelent meg, amelyek hatalmas mennyiségű munkát jelentettek számomra, azóta kevesebbszer jelennek meg bejegyzések és több érdekességet igyekszem bemutatni. A télen volt egy weblap az Interneten amely harmincegynehány cikkemet egy az egyben eltulajdonította. Közbenjárásomra a Google törölte a kereső találatai közül az ott megjelent másolatokat.
     A stílusokat bemutató cikkek nagyrészt már megjelentek, ezért azóta többször mutattam be előadókat és együtteseket és egyéb jellegű cikkek is sorra kerülnek. Időközben elindítottam a Régi Új Filmek Blogját, amely rengeteg régi kedvencet mutat be a videók világából és olykor kapcsolódik is a zenékhez.
     Decemberben elindult a Facebook oldal is, ahol főleg videoklipeket mutatok be, régieket, újakat és ritkaságokat, különlegességeket egyaránt.


1 éve történt: Régi Új Zenék Blogja 1 éves

Ha tetszett, nyomj egy lájkot, és/vagy g+, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!


és

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.
ca-pub-3250028034952783